Serie database

Hieronder kan je browsen door ons huidige aanbod van TV-series. De series staan momenteel gesorteerd op de datum dat deze aan de site zijn toegevoegd. Uiteraard willen we de database graag zo compleet mogelijk maken en jij kan meehelpen. Mis je een serie en zie je deze graag terug op de website voeg deze dan hier toe.

Costa!

Comedyserie en een vervolg uit de gelijknamige film uit 2001. Costa! Is een disco in Salou. In de serie volgen we de proppers, ze doen er alles aan om klanten binnen te krijgen. Natuurlijk is er veel drama in de vriendengroep. De serie was voor het eerste te zien op tv in 2001 en in totaal zijn er 4 seizoenen gemaakt.

Dagboek van een herdershond

Kapelaan Odekerke zal in deze serie nog vaak vallen en, soms met bovenmenselijke inspanning, weer overeind krabbelen. Zijn pastoor is een conservatieve, Frans georiënteerde aristokraat die vindt dat de herder zich uitsluitend op geestelijk gebied met de kudde moet bemoeien en de maatschappelijke kant moet overlaten aan zijn kapelaan, de herdershond. Erik Oderkerke krijgt al meteen te maken met alle tegenstellingen in deze gemeenschap. Met de schatrijke boer Nicolaas Bonte, diens vrouw en zeven zonen, met bierbrouwer Van der Schoor en zijn dochter Miete, maar ook met de schrijnende armoede en werkeloosheid. Onwennig en verlegen tast hij rond in deze bekende omgeving, heeft kleine ruzietjes met zijn engelbewaarder, die hem op de meest ongelegen momenten spottend berispt, begint zijn ervaringen in een dagboek neer te schrijven en vindt ondanks alle kleine ongelukjes en teleurstellingen een vriend voor het leven in een onbehouwen, vrolijke kapelaan uit een naburig dorp.

Crimi Clowns

In de serie Crimi Clowns volgen we Wesley Tersago (Johnny de Mol), hij studeert aan de Amsterdamse Filmacademie, maar na zijn vierde jaar wordt hij er afgestuurd. Hij beland in een compleet andere wereld, hij komt terecht in de gangsterbende van zijn vader Ronny. Hun eerst misdaad is het overvallen van een elektrozaak. Wesley besluit om wat hij geleerd heeft op de filmacademie in de praktijk te brengen, met de gestolen fototoestellen uit de elektrozaak besluit hij de bende op de band te zetten.

De co-assistent

In de dramaserie De Co-assistent draait het om aankomend arts Elin, die worstelt met de balans tussen carrière maken en haar sociale leven op peil houden. Tijdens haar coschappen wordt Elin geconfronteerd met een aantal belangrijke levensvragen: is een goede carrière in je werk wel te combineren met een sociaal leven? Ben je geschikt als arts als je soms voor je eigen belang kiest? En wat als liefde en ambitie onverenigbaar lijken?

Kees & Co.

Kees & Co is een succesvolle Nederlandse comedy. Het gaat over de huisvrouw Kees, gespeeld door Simone Kleinsma, haar gezin en haar beste vriendin Sonja. In de serie beleeft Kees en haar gezin veel grappig, maar ook ontroerende momenten.

The Last Kingdom

The Last Kingdom is een bewerking van de bestsellende reeks The Saxon Stories van Bernard Cornwell en combineert echte historische figuren en gebeurtenissen met fictie, terwijl het de geschiedenis navertelt van Koning Alfred de Grote en zijn wens om de vele gescheiden koninkrijken te verenigen tot het Engeland van nu.

Ellen

Ellen Morgan is een lesbische dertiger en werkt in een boekenwinkel. In deze serie zien we hoe ze omgaat met haar verschillende vrienden, waaronder, de wilde Paige, de onzekere Adam, haar neef Spence, coffeeshop guy Joe Farell, en de kritische onuitstaanbare Audrey. En de grootste uitdaging van allemaal, haar lastige ouders Lois en Harol.

Home Improvement

Tim Allen speelt Tim Taylor, de ster van de televisieserie Tool Time, een programma over thuis klussen. In het programma is Tim echt het mannetje, alhoewel hij soms iets te veel vertrouwd op hetzelfde concept om elk probleem op te lossen: "More Power! More Power!". Maar thuis heeft hij het een stuk lastiger, hier moet hij omgaan met zijn vrouw Jill en 3 zonen. Gelukkig heeft buurman Wilson altijd wel raad. In de show is trouwens ook Pamela Anderson te zien, zij was de "Tool Time Girl".

Worst Week

Sam Brigss is de editor van een Entertainment Magazine. Hij doet er alles aan om indruk te maken op de ouders van zijn vriendin, Melanie, dit is echter makkelijk gezegd dan gedaan. Melanie's ouders zijn erg conservatief en zijn dan ook niet blij met het nieuws dat Sam en Melanie verloofd zijn en dat er een baby op komst is. De vader van Melanie wordt gespeeld door Kurtwood Smith, die we kennen van zijn rol als strenge vader in That 70's Show.

Black Mirror

In elke aflevering gebeuren de raarste dingen. Zo heeft in het eerste seizoen de Britse premier live op televisie seks met een varken, fietsen hele horden kleurloze mensen virtuele valuta bijeen op hun hometrainers en draagt vrijwel iedereen een chip die herinneringen opslaat en weer kan afspelen. In seizoen twee schopt een tekenfilmbeer het tot kandidaat voor een politieke functie, transformeert een mysterieuze zender het gros van de bevolking tot apathische voyeurs en laat een vrouw een op kunstmatige intelligentie gebaseerde kopie maken van haar overleden echtgenoot.

Gouden Bergen

Mannen die vreemdgaan, fraude, een ernstig ongeluk, geblokkeerde creditcards en manipulatieve tieners zijn schering en inslag in Gouden Bergen. De Bergense dames leven ogenschijnlijk een luizenleventje vol met mooie spullen, prachtige huizen en een creditcard zonder limiet. Achter iedere voordeur schuilt echter een verhaal en deze verhalen zijn niet zo rooskleurig als de verwende dames hun dorpsgenoten graag willen laten geloven. Ondanks echtgenoten die plotseling vertrokken zijn, achter tralies zitten, in coma liggen of door de crisis failliet zijn gegaan, stellen de dames alles in het werk om hun luxe leventjes op peil te houden. Niets is voor deze vrouwen te gek, zelfs niet als ze daarvoor het morele pad moeten verlaten! Ze berusten niet in hun lot.

Beck

Commissaris Martin Beck en zijn excentrieke partner Gunvald Larsson onderzoeken moorden in Stockholm, Zweden.

The Heavy Water War

1933. De Duitse Nobelprijswinnaar in de Natuurkunde, Werner Heisenberg, wordt gevraagd voor Hitlers geheime kernwapenprogramma. Voor het ontwikkelen van een atoombom heeft Heisenberg zwaar water nodig, een zeldzame stof die enkel in Noorwegen wordt geproduceerd. De Duitse interesse in zwaar water wekt argwaan op bij de geallieerden, die er alles aan doen om het kernwapenproject te saboteren.

't Schaep Ahoy

Door krijgt van Kootje een cruise aan boord van een MS Alexander door eigen land cadeau. De privacy van dit romantische bedoelde uitje is al snel ver te zoeken wanneer hun Amsterdamse vrienden ook aan boord blijken te gaan. Wanneer kort na het uitvoeren de kapitein met hartklachten het schip horizontaal verlaat, is het Arie die, na luidkeels aandringen van Riek, het roer overneemt.

Résistance

Centraal staat de 17-jarige Lili, gespeeld door Pauline Burlet. Zij vindt zichzelf oud genoeg om bij het Verzet te gaan en doet dat dan ook samen met een groep andere tieners. Samen proberen ze het land te bevrijden van de Duitse bezetting. Lili begint zelf met het printen en verspreiden van verzetskranten, maar al snel helpt ze met het uitbreken van gevangenen, het helpen van Britse militairen en het plegen van aanslagen. Zij en haar vrienden leggen hun jonge levens elke dag in de weegschaal voor de vrijheid van hun land.

The Player

Alex is een beveiligingsexpert met legerervaring die voor een organisatie vol rijke individuen de meest vreselijke misdaden moet zien te voorkomen.

Secrets and Lies

Een familieman vindt tijdens het joggen het lichaam van een jonge man. Hij heeft geen andere keus, dan de echte moordenaar vinden, want zijn huwelijk, kinderen en geestelijke gezondheid staan op het spel.

The Class

Ethan en Joan zijn al een koppel sinds de basisschool. Als een verjaardagskado voor Joan regelt Ethan een surpriseparty waarin hij hun oude klas uitnodigt. Ze hebben elkaar jaren niet gezien, en alles is veranderd, en nieuwe vriendschappen worden gevormd. De “Clown” van de klas woont nog steeds bij zijn ouders en wordt weer verliefd op zijn voormalige vriendin, deze is echter getrouwd. De nerd van de klas krijgt een relatie met het meisje dat hem niet zag staan op school.

Related

De serie draait om vier zussen die totaal van elkaar verschillen. De oudste zus is Ginnie, ambitieus, succesvol en getrouwd. Dan komt Ann een therapeute gespecialiseerd in het adviseren van travestieten. Marjee is een “party planner” en begint een nieuw bedrijf met haar vriend Jason en Rose is de jongste, een studente. Ze hebben veel mee gemaakt in hun leven, en er is dan ook veel drama, maar ook comedy.

Scorpion

Professor Walter O’Brien beschikt over één van de hoogst gemeten IQ’s ooit op aarde. In deze tv-serie zet dit excentrieke genie zijn eigen internationale netwerk van genieën op, die samen de aarde beschermen tegen alle bedreigingen die de moderne wereld te kennen heeft. Onder de gebruikersnaam ‘scorpion’ rekruteert O’Brien de meest intelligente personen op aarde en leert ze hoe ze de levens van anderen kunnen redden. Daarnaast leert hij ze ook allerhande andere zaken uiteenlopend van het beveiligen van een casino tot aan het hacken van militaire drones. Niet alleen helpt hij ze op professioneel vlak, ook krijgen de genieën die hij onder zijn heeft het belang van samenwerking mee.

Bad Samaritans

Bad Samaritans zoemt in op een gemeenschap van voorwaardelijk veroordeelden. De voorwaarde voor hun vrijheid is het vervullen van gemeenschapsdiensten. Zo zijn er bijvoorbeeld Jake Gibson en Drew Finnegan. Zij worden veroordeeld tot 2000 uren gemeenschapsdienst voor het stichten van een bosbrand. Die ontstaat wanneer hun relatieviering ontaardt van een lieflijke picknick in de vrije natuur tot de break-up van de hel. En nu worden de twee dus ook nog eens samen veroordeeld tot een gemeenschapsstraf van 2000 uren die zij samen dienen te volbrengen. Elke week sluiten Drex en Jake zich daarom aan bij een bizar samenraapsel van dégenerés, zoals daar zijn de levenslange stoner Hagerty, de hoogmoedige Trainy, de oud-biker Doug en de Napoleontische begeleidingsofficier Dax Wendell. Terwijl Drew en Jake hun taken volbrengen – het helpen van de ouderen, het ruimen van vuilnis, het euthanasie verstrekken aan honden – moeten zij dus ook nog eens uit hun eigen relatie geraken en uit deze constante nachtmerrie, waarin zij de meest verschrikkelijke jobs ter wereld moeten uitvoeren voor geen geld en samen met hun ex.

Mom

Een alleenstaande moeder die juist haar gevecht met haar alcoholverslaving heeft overwonnen en afgesloten is vastbesloten om haar leven anders in te gaan delen en ze besluit dan ook op opnieuw te beginnen in de Napa Valley in Californië.

We Are Men

Carter heeft de vrouw van zijn dromen en is dan ook dolblij als ze besluiten te trouwen. Bij het altaar wordt hij echter in de steek gelaten door zijn aankomende bruid en vervolgens staat zijn leven volledig op zijn kop. Carter verhuist naar een appartementencomplex waar je op korte termijn een appartement kunt huren en komt daar drie mannen tegen waar hij een diepe vriendschap mee opbouwt. De mannen zijn alle drie wat ouder dan hij en gescheiden van hun vrouw. Samen beleven ze de meest hilarische avonturen.

Rake

Keegan Deene is een advocaat in strafrecht die de ziekelijke neiging heeft om altijd in de problemen te komen en om met iedereen problemen te krijgen. Deze problemen krijgt hij dan ook niet alleen in de privésfeer, bijvoorbeeld met zijn ex-vrouw en zijn boekhouder, maar ook met rechters, verdachten en vele anderen waar hij mee te maken krijgt.

Dads

Van de makers van de immens populaire televisieserie 'Family Guy' en de film 'Ted'.Twee mannen van rond de dertig hebben hun leven keurig op orde; een baan een huis en bovenal een rustig bestaan. Aan dat rustige bestaan kom abrupt een einde wanneer een onmetelijk toeval ervoor zorgt dat beide vaders van de dertigers bij hun zonen intrekken. Hierdoor is het voorgoed voorbij met de rust en komen er de nodige problemen op het pad van de mannen.